Vokes: – Fantastisk

Sam Vokes insisterer at the Clarets ikke har noen å frykte etter å ha seiret over Millwall og satser på å fortsatt klatre oppover tabellen. Spissen satte inn åpningsmålet og var ved flere muligheter nære et mål nummer to og tre, men det var lagkamerat Danny Ings som satte inn 2-0, som også ble sluttresultatet og en 7.plass på tabellen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen ga the Clarets mye å juble for allerede i det 19.minutt og ble fult opp av Danny Ings nesten en time senere. Burnley storspilte mot løvene i London og seieren var fullt fortjent, men det er lagets gode form i 2013 som er hyggelig lesing for folk flest: tre seire, tre kamper uten baklengs og ni poeng i ligaen.

– Lagånden i troppen er veldig høy for øyeblikket, sa Vokes. Det er den tredje ligaseieren og vi ankomme steder som dette uten å frykte noen og høster goder. Vi presser på, så hvem vet?

– Vi har fundamentet på plass og kommer til å fortsette til sesongen avsluttes. Vi virker sterkere for hver kamp og ser vi på tabellen så begynner den å bli hyggelig lesing. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Millwall har vært i god form og vi visste at det kom til å bli en tøff kamp, men jeg mener at vi viste kvalitet. Det var en sterk prestasjon på en kald dag og på et tøft sted med en fiendtlig stemning, men guttene sto imot og viste det verdige tre poeng. 

– Det var herlige 90 minutter, vi startet sterkt, fikk et tidlig mål og fortsatte trykket. Da vi fikk det andre begynte de å presse litt, men guttene viste sterk lagånd og gjorde seg fortjent til tre poeng. Det var godt å få 90 minutter under beltet og toppe det med et mål og tre poeng, var fantastisk, avsluttet spissen.