Dyche: – Vi har kommet langt

Sean Dyche pressekonferanseSjefen var skuffet over poengdelingen på Turf Moor og det at Burnley ikke klarte å minke gapet til sjette plassen, men trekker fram de positive aspektene etter å ha sett sine lilla- og lyseblå disipler dominere mot Middlesbrough. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets-sjefen innrømmer at det var tidvis frustrerende å se hans lag dominere mot et defensivt Middlesbrough-lag som har slitt på bortebane den siste tiden. Ved seier over Boro hadde Lancashire-laget villet minke gapet til 6.plassen som besittes nettopp av Middlesbrough.

– Vi er jo naturligvis frustrerte over resultatet, men ikke prestasjonen, poengterte Dyche. Vi var tålmodige i vårt spill og prøvde å åpne et lag som kom hit for å forsvare seg, vi spilte bra fotball og kontrollerte mye av kampen, men manglet den avgjørende biten.

– Vi har vært gode på å skape sjanser, men det gikk ikke denne gangen – det var soliditet og fatning og vi så bra ut.

– Det viser hvor langt vi har kommet og vi har grunn til å sitte igjen med en skuffende følelse, vi spilte mot et lag som har vært i toppen hele sesongen og som har mange gode spillere.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi spilte en kamp uten baklengs og dominerte kampen, så det forteller sitt. Jeg tror det er viktig å understreke at vi har kommet lang på den veien og skuffelsen er passende fordi vi er tørste og sulte etter å bli bedre.

– Vi ønsker å minke gapet, ikke øke det og jeg kan ikke si at det føles som en mistet sjanse, vi må være realistiske når det gjelder motstanderne vi møter. Det er er skuffelse i troppen, men vi har kommet langt og var nære å vinne kampen.

– Tro meg, hvis vi hadde vunnet kampen, ville følelsen vært at vi beveget ballen bra, dominerte, fikk det til og fortjente seieren – så viktige kan mål være, avsluttet sjefen.