Long vil ha mer!

Kevin Long pressekonferanseUnge Kevin Long fikk sin andre kamp under Sean Dyche når Burnley tok imot Middlesbrough på Turf Moor tirsdag kveld og den unge forsvareren som spilte ved siden av kaptein Jason Shackell, imponerte i den lilla- og lyseblå trøya. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Iren fikk sin fulle debut mot Watford i desember og fikk startplass foran David Edgar som har vikariert for Michael Duff den siste tiden. Unge Long som har over 50 kamper under huden etter å ha vært på flere låneopphold; Portsmouth, Rochdale og Accrington Stanley – håper nå at han kan gi manageren litt hodebry.

– Siden manageren kom inn har han hatt meg i bakhodet og fortalt at jeg er i planene hans, som er alt jeg kunne be om, bekreftet Long. Jeg må fortsette å jobbe hardt på treningene og håpe at han velger meg – alt jeg kan gjøre hvis jeg for sjansen min, er å spille og håpe at han beholder meg i laget.

– Når jeg kom til Burnley, var det klubben jeg ønsket å spille for. Jeg trengte erfaringen fra låneoppholdene og etter å ha kommet tilbake, mener jeg at jeg har blitt en bedre spiller og ønsker å fortsette å spille ball og gjøre meg fortjent til en plass i laget. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg var henrykt over å bli valgt ut og å kunne vise til en kamp uten baklengs, men skuffet over at vi ikke vant. Jeg mener vi gjorde nok til å vinne, men skapte kanskje ikke nok sjanser – ett mål og jeg tror vi hadde vunnet. Hadde vi fått en tidlig ledelse, ville de måttet komme seg opp – noe som ikke skjedde og de satt bare der bak ballen og spilte for en uavgjort. Innsatsen var var der gjennom hele kampen, men det gikk ikke, vi klarte ikke å bryte dem og må se mot lørdag og forhåpentlig en seier over Brighton, avsluttet Long.

Forsvareren har vært en regelmessig spiller i managerens laguttak etter å ha kommet etter en ankelskade. Sjefen var fornøyd med det han så og følte at tiden var inne til å la unggutten vise seg fram.

– Jeg føler det var passende og Kevin leverte en god prestasjon. Det er viktig at vi tilbyr de unge spillerne en sjanse til å spille og jeg føler at tiden var inne, la manageren til.