Dyche: – Vi kjører på

Sean Dyche pressekonfernseManageren forteller at Kieran Trippier og Danny Ings viser gode tegn og er snart tilbake med troppen, men begge må nok stå over oppgjøret mot Watford. 

Foto: Lancashire Telegraph
Foto: Lancashire Telegraph

Ings har måttet stå over de siste fire kampene etter å ha pådratt seg en ankelskade mot Birmingham forrige måned, mens Trippier har vært på sidelinjen de siste  tre kampene med en hamstring-skade. Begge spillerne må nok belage seg å stå over Watford-kampen og sjefen er optimistisk på veien fremover. 

Dean Marney må også stå over det samme oppgjøret som en del av karantenen for å ha pådratt seg ti gule kort. 

– Vi er nok litt tøyd for øyeblikket. Dean soner karantene i en kamp til, mens ting går veldig bra for Kieran som nærmer seg, men ikke til lørdag. Danny er tilbake å gresset, som selvfølgelig er flott, han beveger seg godt og vi er håpefulle at han kommer seg raskt, mens Junior sliter med hamstringen så det er noen utfordringer og vi tøyer strikken slik vi har gjort gjennom hele sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Alle sa at det ville skje og det var folk utenfra som nesten lengtet etter at det skulle skje. men vi tror på gruppen og dens mentalitet, så vi kjører på. Det er opp til andre hvordan de oppfatter ting, men det å oppfatte og fakta er to forskjellige ting og min jobb er å se på fakta. 

– Vi har denne situasjonen hvor vi er tøyd, men tror på det vi gjør her og mener at situasjonen kan forandre seg veldig, veldig raskt fordi vi har spillere som er på randen av tilbakekomst. Vi kommer til å fortsette å tro, jobbe og gjøre det vi har gjort, avsluttet sjefen.