Dyche: – Vi prøver igjen

Sean Dyche pressekonferanseManager Sean Dyche har sett sitt lag overraske flere Premier League-storheter og ser fram til en gjentagelse av det de allerede har poengtert; at the Clarets ikke er noen enkel utfordrer, til tross for å ha blitt spådd en rask retur til the Championship. Sjefen vil at laget skal bygge på deres gode form.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets reiser til hovedstaden etter å ha tapt kun en kamp på de siste seks i Premier League og til tross for at Tottenham har en sterk hjemmeform basert på de siste fem kampene – godt hjulpet av en sterk 4-0 seier over Newcastle United i forrige kamp – er sjefen sikker på at laget kommer til å kunne by på problemer for Londonerne.

– Det er viktig at vi er klare til å fortsette med vårt og vår filosofi, sa Dyche. Jeg snakker hele tiden om å være bevisst på motstanderen og enda mer på dette nivået, men det er fortsatt snakk om hva vi gjør og først og fremst hvordan vi utfører det. De er et veldig godt lag der ting begynner å falle på plass for dem etter en turbulent sesongstart. 

– Som jeg har uttrykt tidligere, så er ingen kamp noen enkel affære i denne serien og denne er absolutt ikke en av dem. Alle kamper er store kamper og alle kamper er viktige og i denne så er forventningene på dem, noe jeg er sikker på at de kommer til å være klare over. Spurs mot Burnley på deres hjemmebane, jeg tror at det er store forventninger ikke bare til å prestere, men også å vinne. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

 Spillerne kommer til å være klare for helgen, mentalt og fysisk, statistikken viser at de har vært utmerkede og de viser gode tegn til å vokse i serien. Taktisk har det også vært gode tegn til hvordan de opererer. Vi må fortsatt opprettholde det kliniske på topp og jeg snakket om å unytte sjansene tidligere i sesongen, noe vi har gjort. 

– Mange glemmer at i løpet av de første ti kampene, så har vi spilt syv lag som anses som topp ti og etter ti kamper ser vi hvor vi er, hva statistikkene sier og hvordan vi presterer. En seier forandre ting litt da og som jeg sa etter Southampton-seieren forrige uke, så kommer vi til å kjempe om alt vi kan. Vi kommer til å måtte vanskelige måter å vinne kampene på, så la oss se hvor mange vi kan få, avsluttet sjefen.