Dyche vil ha en fjerde starke

Sean Dyche pressekonferanseManageren ber spillerne opprettholde deres gode hjemmeform og ber om en fjerde strake hjemmeseier når Reading kommer på besøk til Turf Moor i morgen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley er ubeseiret på Turf Moor denne sesongen og har vunnet tre ganger på rad; Brentford, Sheffield Wednesday og nylig MK Dons. Sjefen forteller at hjemmeformen er fundamentet til suksess, men understreker at det fortsatt er rom for forbedringer.

– Ser man på de fleste lag i de fire divisjonene så er hjemmeformen grunnsteinen til sesongen, vi gjør et bra hjemme og måtte det fortsette på lørdag. Reading fikk en rolig start på sesongen, så hentet de inn noen store navn. De har brukt mye penger på (Matej) Vydra og har mange gode kvalitetsspillere. 

– Man er alltid klar over motstanderen, men vi må ha tro på det vi gjør som gruppe og det mener jeg vi gjør. Det var et par spørsmålstegn tidlig i sesongen, som er normalt i en tidlig fase, men slik er det. Vi føler det var noe med denne gruppen, de begynner å bli et lag som kan være konkurransedyktige og har allerede vist tegn på det med den formen de har vist. 

– Vi trenger å holde på ballen bedre, sikre den bedre og noen ganger kan det være hardt, men vi ser fram til å bygge på det med enda en prestasjon som kan gi oss seier. 

– En åpning (i lagoppstillingen) kan komme fra flere hold. Hva enn som skjer og hvem enn som får sjansen gir alltid noen andre en sjanse til å ta på seg trøya og være en del av det, sa sjefen når han siktet til usikkerheten rundt Andre Gray.