Neste: Reading

readingTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Reading på Turf Moor, et lag de har hatt funnet vanskelig å beseire de siste gangene. Lite skiller lagene denne sesongen og begge spås å delta i opprykkskampen, det er klart for dans på Turf Moor. 

Burnley fått et nytt usikkert tilskudd til sin fraværsliste i Andre Gray etter at spilleren måtte av banen etter halvtimen i forrige kamp og selv om spilleren var med på treningen igår torsdag, er det usikkert om Dyche er villig til å risikere spissen. Joey Barton på sin side derimot kan få sin debut for the Clarets, men Lukas Jutkiewicz, Ashley Barnes og Daniel Lafferty er alle langtidsskadd.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Royals på sin side har ingen nye skader å bekymre seg over og Reading-høvding Steve Clarke har Anton Ferdinand ute, mens Orlando Sa må stå over oppgjøret grunnet en tre-kampers karantene.

Burnley er i form om dagen og står med fem kamper uten tap, derav tre strake hjemmekamper. Reading på sin side har vunnet deres to siste kamper på Turf Moor og er farlige foran mål etter å ha scoret i ti kamper på rad, men har kun vunnet tre av disse (3-3-4).

The Royals har gjort det vrient for Burnley de siste årene og kan vise til en sterk statistikk over Lancashire-laget med 2-4-7.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 26.september kl 16:00.