Kightly: – Håper på et godt resultat

Michael Kightly forteller at de burgunder- og lyseblå går inn i hver kamp med en positiv tankegang og håper å utvide deres gode form med seks kamper uten tap når Reading kommer på besøk denne uken.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

29-åringen har vært fast inventar på Sean Dyches lag denne sesongen og som resten av laget, håper han på et godt resultat mot the Royals.

Det var et godt poeng. I første omgang spilte vi ganske bra, men når Andre gikk av banen mistet vi farten og det hjalp dem og i annen omgang satset de stort, men vi holdt stand, sa Kightly. For å være et suksessfult lag trenger laget først og fremst å være solid og bygge på derfra og score mål.

Sesongen vi rykket opp hadde vi det ogvi viser at vi også har det nå, så det håper vi å bygge på og ta det i bruk i lørdagens kamp. Reading er et godt lag og det kommer til bli en tøff kamp, men vi er klare over det og går inn i kampen med en positiv tankegang og håper på seier.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Hjemmeformen er nøkkelen og vi må være solide borte, samtidig som vi prøver å hente poengene. Vi ønsker å forbli sterke slik vi har vært de siste par årene.

Det er konkurranse over hele laget, jeg føler jeg har gjort det greit, men ønsker å putte inn noen mål. Jeg har ikke hatt for mange sjanser foruten en mot Ipswich hvor jeg traff stolpen, men har fått inn et par fine innlegg der jeg ønsker å fø spissene og bidra med mitt.

– Som en høyrebeint spiller på venstrekanten liker jeg å komme meg langs kanten og få inn ballene med venstre som gjør forsvarerne usikre. Vokes-målet mot MK Dons viste det og det er mer i vente, avsluttet vingen.