Henter unge Arlen Birch til Turf Moor

The Clarets henter nok en ung spiller til Turf Moor etter at Arlen Birch skrev under en ett-års kontrakt med Lancashire-klubben. 19-åringen har tilbrakt den siste måneden med de burgunder- og lyseblå og blir det siste tilskuddet til Burnleys utviklingslag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

19-åringen var en del av laget som senket Evertons unggutter 4-0 forrige uke, en rar opplevelse ettersom han er et produkt av Evertons ungdomsakademi og har tilbrakt åtte år der. Forsvareren har en god stamtavle etter å ha spilt for aldersbaserte landslag i England, samt vinner at U18 Premier League.

– Jeg er henrykt over å få avtalen i land. Jeg har vært her i et par uker nå og er kjempeglad over å kunne bli en del av en herlig gruppe gutter og gleder meg til sesongen som venter, sa Birch.

– Det var en rar følelse å reise tilbake dit (Everton) og møte de jeg har vokst opp med, men å lede 4-0 til pause var en surrealistisk følelse. Jeg har vært med de engelske landslaget en stund, noe som er en utrolig opplevelse. Å vinne tittelen med Everton var høydepunktet i en flott tid, men nå vil jeg sikre meg en plass i utviklingslaget her og ta det derfra, avsluttet forsvareren.