Dyche vil ha jubel på Turf Moor

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-boss Sean Dyche vil at the Clarets bruker deres seier i helgen som et springbrett til videre suksess og vinnerkultur på Turf Moor. Lancashire-laget satte en effektiv stopper for en seks-kampers tapsrekke ved å dra i land en sterk og viktig 1-0-seier på the Valley, men nå rettes blikket mot eget gress hvor fansen ønsker å se sine lilla- og lyseblå helter gå seirende av banen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det gir litt tro tilbake og det gjør at spillerne føler seg avslappet igjen, bekreftet sjefen. De vet at de har kvalitetene til å vinne kamper og det har vært synlig mesteparten av tiden jeg har vært her, men det har vært perioder der det ikke har vært tilfellet og det er en del av et lag som er under utvikling.

– En kamp er unnagjort og vi forebereder oss til neste som er imorgen kveld, jeg ser ikke lenger enn til neste kamp – det ikke er noen hensikt da dette er en utilgivelig liga. 

Barnsley ligger og vaker i bunnen av tabellen etter å ha tapt sine to siste kamper og sjefen ønsker at hans lilla- og lyseblå hær bukker pent og sier takk for sist ved å dra i land tre poeng på Turf Moor.

– Jeg vil at Barnsley og ethvert annet lag skal se Burnley på sitt beste, vi må minne oss om at enhver kamp er utfordrende. Man kan ikke ta noe for gitt og det gjør vi heller ikke, men vi tror på det vi gjør, har tro på spillerne vi har her og ikke minst klubben, avsluttet sjefen.