Kaca: – Vil spille

Leiesoldat Alex Kacaniklic fikk en umiddelbar debut for the Clarets i helgen etter å ha ankommet fra London og håper at prestasjonen var verdig nok til å få en debut hjemme på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Svensken hjalp the Clarets med å nå sin første seier på en måned, mindre enn 24 timer etter overgangen fra Fulham og Kacaniklic håper  å kunne bygge på seieren med nok en seier.

Det er spesielt å spille hjemme, sa 21-åringen. Jeg er fram til kampen og håper å score mål for Burnley. Lørdag var en stor seier og man kunne se det på hele laget som jobbet hardt for å vinne, vi forsvarte oss og angrep godt – det var en viktig seier. Guttene sa at har spilt bra, men ikke vunnet i det siste så nå etter at vi har vunnet er alle veldig glade. Ser man på tabellen er det trangt på bunnen og blant Play-Off, så å gjenfinne seiersrekken og vinne et par kamper sende en rett opp dit. 

– Jo mer man spiller, jo bedre blir man og jeg har spilt mange kamper for Fulham. Jeg ønsker å spille så mye jeg kan og er her for å vinne kamper, jeg ønsker å score mål og legge opp til mål. Det er en glad klubb og spillerne kommer godt overens med hverandre så det er lett for meg å blande meg inn, avsluttet leiesoldaten «Kaca».