Dyche vil vinne!

Burnley-sjefen insisterer at the Clarets kommer til å heve seg til helgen når Hull City kommer på besøk og vil som vanlig gi alt for å sikre deres første seier i Premier League. 

– Noen ganger trenger man for å være på bunn i dalen for å kunne verdsette utsikten fra toppen av fjellet. Vi er for all del ikke på bunnen av dalen fordi dette har vært en fantastisk reise for oss, spillerne er motiverte til å vinne kampen og det samme er jeg. Fansen vet det også. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi hadde 26 seire forrige sesong når vi rykket opp så de er klare over forventningene. De vet også at vi har rykket opp til et høyere nivå, antageligvis det beste i verden og ressursene vi har tilgjengelige gjør det til en utfordring. Fordi de utvikles, lærer og prøver å vinne på en gang – det er mye å be om, men det er en utfordring vi ønsker. 

– Man må tro på den jobben man legger ned og hvordan laget bør operere, fleksibilitet innenfor det må tas for gitt. Gjør man det samme man alltid har gjort, så får man alltid det samme, vi vet at det trenger fleksibilitet og endring, men vi vil ikke ha de radikale endringene. Lag rykker ikke opp slik vi gjorde forrige sesong uten å det er noe i det vi gjorde som var effektivt. 

– Det er snakk om hvordan vi kan vende og snu det til å være være mer effektive i et bedre marked, det er høyere kvalitet, høyere fysikk og færre svake ledd i lagene vi møter, både individuelt og som lag. Det er noe jeg tenker på hele tiden, ikke to at det er tider i løpet av en dag hvor jeg ikke tenker «jeg trenger å vinne». Det har alltid vært der og det utfordrer meg selv, spillerne og staben til å finne en måte å vinne på, avsluttet sjefen.