Dyche hyller the Clarets

Sean Dyche pressekonferanse 10Burnley-manager Sean Dyche hyllet laget etter deres sterke seier over Manchester City og sier det var en belønning til alle som hadde tro på Clarets-laget.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De lilla- og lyseblå sjokkerte regjerende seriemester Manchester City når George Boyd sendte Turf Moor i ekstase like etter timen med en herlig fulltreffer. Manageren føler laget hans fortjente seieren og minket dermed avstanden til trygg grunn.

– Det var en fantastisk kveld av mange grunner. For å være ærlig så var jeg rolig som spiller og har aldri vært den som løper sklir på knærne bortover gresset før jobben er unnagjort, men tro meg inni meg var det noen som hoppet omkring.

Jeg føler spillerne gjorde seg rett til å det etter en herlig prestasjon, det var små marginer som jeg mener vi avgjorde i en jevn kamp. De er et fantastisk lag, men for oss å prestere slik vi gjorde er en belønning for alle involverte til klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener belønningen er der for laget, individene, staben, meg selv, men også byen og deres fans. Jeg tenker at de vet at de har et lag, en stab og en manager som gir dem alt og jeg kan kun se for meg det som en supporter, å verdsette det. 

Som ung var det minste jeg ville var et lag som ville vi alt og det mener jeg de har gjort, så når en seier som det kommer er det en seier for alle. Det minner også spillerne om hva de konkurrerer mot på dette nivået og hva vi kan gjøre.

– Det var mye å beundre. Det var en tålmodighet i spillet vårt og mot slutten ble vi litt desperate, men vi lærer fortsatt at vi noen ganger må holde på ballen. Man må holde på ballen og flytte spillerne deres tilbake til deres banehalvdel, det er en detalj vi må fortsette å jobbe med, men det var så mye bra og noen av de individuelle prestasjonene var fremragende.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Du må huske at dette var en gruppe av høy klasse som vi møtte og jeg mener vi gjorde nok for å vinne. Det var en fantastisk fulltreffer av Boydy, han treffer den så rent og vi hva som bor i han. All ære til han fordi han har bokstavelig talt løpt flere kilometer for saken og jeg er sikker på at det kommer til å fortsette. 

– Vi har aldri brutt sammen, vi har fått et par bulker og et par smeller og slag i ansiktet underveis, men vi holder oss på føttene og gjør oss klare til å gjenta det samme. Det må gjentas igjen, fordi dette kommer ikke til å definere sesongen vår.

– Det kan definere det, men det er ingen garantier så vi må være klare til neste uke og det som kommer etter – og det kommer vi til å være. Spillerne jobber på sin måte og kravet om å gi alt er definitivt der, så det passer fint for fremtiden, avsluttet Dyche.