George Boyd er ikke overrasket over City-seieren

Målscorer og banens spiller George Boyd forteller at laget alltid har hatt tro på seg selv at de kan slå de store lagene etter at the Clarets overrasket balløya med en sterk seier over regjerende seriemesterne, Manchester City.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Skotten sto bak en herlig halv-volley like etter timen spilt om var kampens eneste mål og som sikret Burnley en viktig seier i bunnkampen. Seieren var Burnleys femte denne sesongen og deres sjette kamp uten baklengs, dermed klatret de opp til 17.plass på tabellen. Midtbanespilleren gjentok det han gjorde på Etihad tidligere denne sesongen, nemlig å score, men var ikke overrasket over et av de største resultatene så langt.

– For en følelse! Å ta fire poeng fra regjerende seriemestere denne sesongen er en enorm innsats, det er en stor seier og enorme tre poeng, forklarte Boyd. Jeg tror at foruten Liverpool, der vi ble truffet av et lag i form og av spillere som spiller veldig bra, så har vi vært med i samtlige andre kamper. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi spilte utmerket mot Man Utd. uten å få noe, men idag var det en herlig prestasjon fra alle fra start til slutt. Det over riktignok ikke garderoben, vi fortjente poenget når vi var der og jeg vil si vi fortjente å vinne denne gang. Vi har ikke fryktet noen denne sesongen og vi har en stor tro i laget som starter med sjefen og staben.

– Vi går inn i enhver kamp der vi tenker at vi kommer til å vinne og det ble bevist at vi kan slå hvem som helst når vi har dagen. Vi spiller på vår måte og det er derfor vi jobbet så hardt for å komme oss hit og nyte anledningene, når reiser vi til Southampton fulle med selvtillit.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Og om målet?

– Shacks (Jason Shackell) gikk på baksiden for å nikke den og jeg tror det var (Vincent) Kompany som nikket den ut, jeg traff den pent og pyntelig på halv-volley og den gikk rett inn i nederste hjørne. Jeg tror det er det som må gjøres mot slike topp-keepere slik at de ikke har mulighet til å redde det. Heldigvis gikk den i hjørnet og ga oss tre viktige poeng, avsluttet Boyd.