Heaton: – Fortjent!

Tom Heaton pressekonferanseKeeper Tom Heaton storspilte mellom stengene mot Manchester City og føler at seieren over seriemesterne var velfortjent.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

George Boyd satte inn kampens eneste mål i kampen mot stjernegalleriet til City og sikret the Clarets’ femte seier for sesongen, samtidig som de sikret sin sjette kamp uten baklengs. Det var var første gang siden de møtte kommende utfordrer Southampton like før jul. Burnley-keeperen gjorde en kjempejobb mot milliard-laget til City og mener det var på tide at Lancashire-laget omsider kom som det seirende laget i Premier League-kampen.

– For å være ærlig, så har vi forsvart oss bra i de fleste kamper og spilt bra i mange av dem. Vi føler at vi antageligvis har fortjent mer, men man får ikke alltid som fortjent og vi må fortsette å jobbe. Vi jobbet virkelig hardt idag, det er et element av ting vi jobber med der de fikk en dårlig touch eller en straffe-avgjørelse som gikk i vårt favør.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Men noen ganger trenger man disse tingene for å lykkes og det gjorde det idag. Vi gjorde oss fortjente til det etter de siste syv eller åtte kampene der vi ikke hadde marginene med oss. Noen ganger har vi vært uheldige og noen ganger har vi ikke hatt de fine detaljene. Vi følte aldri at vi var langt unna og heldigvis så klarte vi å vinne idag, mot seriemesterne og uten baklengs noe som er utmerket. 

Selv om gjestene hadde ballen mest så innrømmer sisteskansen at han ikke var alt for opptatt mellom stengene når City prøvde å bryte ned det modige forsvaret til Burnley. Oppmerksomheten rettes nå mot Southampton til helgen og keeperen var raskt ute med hylle laget som reduserte mulighetene til stjernegalleriet fra Manchester.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg vil si vi var ganske stabile, det var en en-mot-en-situasjon med Džeko tidlig i første omgang, men det må man regne med, spesielt mot City. Vi var ganske komfortable og æren må rettes til guttene som forsvarte, grunnarbeidet og hvordan laget fungerte var utmerket. Det er et stort løft og forhåpentligvis noe vi kan bygge på og ta med inn i neste kamp, avsluttet Heaton.