Mee: – Beste resultatet denne sesongen

Ben Mee pressekonferanseEtter en viktig seier over Manchester City i helgen flyr de fleste Clarets-fans høyt, men forsvarer Ben Mee understreker at de lilla- og lyseblå har føttene godt plantet på bakken. Mee var en av spillerne som sikkert følte han hadde noe å bevise mot sin tidligere arbeidsgiver.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tok poeng fra Manchester City for annen gang denne sesongen, men Lancashire-laget har ikke råd til å ta av. Mee og resten av laget kommer ikke til å bli overveldet av oppnåelsen og troppen har allerede rettet oppmerksomheten mot neste kampen, som er mot Southampton.

– Rent personlig er dette definitivt det beste resultatet denne sesongen og guttene jobbet virkelig hardt for det. Stemningen var utmerket og jeg føler det var en spesiell aften for alle. Vi har spilt bra og kanskje ikke hatt resultatene vi kanskje hadde fortjent, men idag spilte vi bra, fikk resultatet og håper at dette er vendepunktet og at det er mange flere seire som venter. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi kan bygge på dette og få mye selvtillit fra det. Klarer vi å fortsette slik fram til sesongslutt så vil vi forhåpentligvis hente hjem flere poeng. Det er en herlig karakter i laget og staben rundt oss. Guttene holdt roen forrige sesong når vi var i Play-Off’en til opprykk og det er ingen bekymringer. 

Vi jobbet sokkene av oss og håper vi kan sikre flere positive resultater innen sesongen avsluttes. Vi har tatt fire poeng fra seriemesterne og nå reiser vi til Southampton fulle av selvtillit. Vi klarte å vinne over dem her, så det er ingen grunn til at vi ikke klarer å gjenta det, avsluttet Mee.