Eagles etter kampen

Playmaker Eagles nettet ballen to ganger mot Burton i en kamp der the Clarets vant 3-1 på Turf Moor og sikret videre avansement i FA cupen. Hans to mål sendte han på en delt førsteplass som lagets toppscorer denne sesongen, med 10 mål. Det kunne fort blitt en hat-trick for gutten, en milepæl han fortsatt jakter.

Jeg er skuffet over at jeg ikke fikk en, innrømmer Eagles. Jeg trodde skuddet traff tverrleggeren og spratt inn, jeg hadde en prat med dommeren, men det er for sent nå. Jeg scoret to, men føler jeg burde hatt fire eller fem.

Det er noe faren min oppdro meg til; aldri vær fornøyd, sikt alltid høyere. Men jeg må se på det positive, jeg har aldri scoret så mye i løpet av en sesong før og jeg vil fortsette slik.

Eagles har storspilt i sin nye sentral midtbanerolle etter at Howe har plassert han flere steder på midtbanen den siste tiden, men var playmakeren var kjapp med å rose lagkameratene som ga den nye Burnley-sjefen en vinnende start.

Burton ga hjemmelaget en kamp om avansementet etter det som virket som en trygg 2-0 ledelse, hvor leiesoldat Calvin Zola dukket opp og reduserte med åtte minutter igjen.

Det har vært en veldig god dag for meg og laget som fikk det resultatet. Vi viste at det kom til å bli vanskelig, men vi var bestemt på å utføre jobben og vi gjorde en god jobb. All ære til Burton som kom hit og gjorde en veldig god jobb, det var en god kamp å spille og jeg nøt hvert minutt av det – jeg ville ikke at det skulle ta slutt.

– Jeg er henrykt over å score to, men jeg mener laget gjorde det fabelaktig og jeg kommer ikke til å undervurdere noen av spillerne. Helt bakerst var Michael Duff superb som sendte ballen ut og Jack Cork og Dean Marney gjorde en flott jobb.

– Vi har ikke tapt under Howe enda og vi har hatt noen vanskelige kamper, sjefen er utrolig besluttsom, som han viste idag. Som han sa; – godt jobbet, men vi må konsentrere oss om Doncaster til tirsdag, avsluttet Eagles.