Ferdig med vintershoppingen?

Eddie Howe forteller at han ikke planlegger å hente inn flere nye ansikter til klubben før overgangsvinduet stenger – med mindre det dukker opp et spesielt tilfelle. Men sjefen forteller derimot ikke så mye om spissen Chris Iwelumos fremtid, som ryktes bort fra Turf Moor.

Howe hentet inn 21-årige spissen, Charlie Austin like før helgen og regner ikke med å forsterke laget mer før overgangsvinduet stenger på mandag.

– Vi titter forsøksvis rundt, men vi er ikke i noen hast med å gjøre noe, sier Howe. Det er en sterk tropp og spillerne har gjort det veldig bra i de siste tre kampene og vi vil kun hente spillere som vil gjøre oss bedre.

Hva de pågående ryktene rundt Chris Iwelumos fremtid angår og en overgang til rivalen Preston, har sjefen følgende å si:

– Chris har gjort det veldig bra for oss. Vi har et veldig godt utvalg spisser nå og jeg antar at det kun er snakk om hvordan visse reagerer når de ikke får spille så mye som de selv ønsker. Jeg kjenner til interessen rundt Chris, som er forventet med tanke på alle målene han har scoret denne sesongen. Men vi må bare vente og se hva som skjer de neste par dagene.