Easton: – Små feiltagelser koster oss dyrt

Forsvarer Easton var en av to spillere som utmerket seg spesielt under lørdagens kamp mot Darren Fergusons Peterborough og benytter tiden til å fortelle at the Clarets må ta seg sammen og stramme inn, skal de ha noen som helst mulighet til å komme seg til Play Off denne sesongen.

Lørdagens 2-1-tap sendte the Clarets til en 21.plass og er i nedrykksstriden med kun en seier, to uavgjort siden sesongstart og etter å ha latt Posh ta en enkel og tidlig ledelse innrømmer Easton at Eddie Howes lilla- og lyseblå hær må begynne å gjøre ting lettere for selg selv.

Foto: BurnleyFC.com

Mesteparten av kampen forsvarte vi som et lag, ikke bare forsvarere og ganske solid, men det er de få glippene og små feiltagelsene vi gjør som må kuttes ut fordi på dette nivået kommer lagene til å straffe oss, sa Burnley-forsvareren.

– På motsatt side gir ikke motstandere oss slike muligheter, så vi må jobbe hardt for våre egne mål. Vi jobbet hardt i fulle 90 minutter, skapte mange sjanser, hadde ballen mye, men fikk et fjell å bestige som ble litt for mye for oss.

Foruten Middlesbrough-kampen, hvor jeg føler vi ikke fortjente noe skryt, har det vært nesten i resterende kamper – vi er ikke langt unna, men vi er såret etter to dårlige resultater på rad og ser fram til å rette det opp.

Lettere blir det ikke når ligaleder Southampton kommer på besøk neste lørdag og igjen kommer the Clarets til å jakte sesongens første seier – samtidig som det blir gjenforening med tidligere kjente i Jack Cork og Danny Fox. Men før the Saints kommer til Turf Moors dansegulv, venter MK Dons i Carling cupens 3.runde – en kamp som kan sende Lancashire-laget til de avsluttende 16 lagene – og en seier her vil gi laget det nødvendige selvtillits-løftet laget trenger nå.

Det blir stort, men selv med et par seire på rad kan man ikke hindre tanken at man alltids kan tape, la Easton til. Jeg tror at så fort vi kommer inn i vanen å vinne, blir vi anerkjent deretter – vi har ikke et stort lag, men et talentfullt et. Alt er her og er kun et par klikk unna – forhåpentligvis vil det komme snart, men inntil da kommer vi til å fortsette å jobbe hardt og sørge for at det kommer, avsluttet venstrebacken.