Easton: – Kjemp for hverandre

Burnley tapte sin fjerde kamp på rad i helgen og er nå syv poeng unna 6.plassen som gir Play Off-spill og etter et ydmykende 4-0-tap på Walkers Stadium forteller venstreback Brian Easton at Burnley må vinne som de skal ha et håp om potensielt spill blant eliten neste sesong.

Sist gang Leicester og Burnley møttes var i sesongstarten, den gang vant the Clarets 3-0 på Turf Moor – et resultat de lilla- og lyseblå ønsket å gjenta. Resultatet ble ganske likt, men det gikk i motsatt favør og Sven Göran Erikssons mannskap utsatte Burnley for deres styggeste tap denne sesongen og klatrer to plasser forbi Lancashire-laget.

Brian Easton har fått spille de to siste kampene i Danny Fox’ fravær (karantene) og tross Burnleys tap med skotten på banen er det fortsatt håp om Play Off-plass, men da må også laget begynne å vinne.

foto: burnleyfootballclub.com

Hvis du ser på ligatabellen, så ser man at det enten lag som er i- eller mangler form, forklarer skotten. Alt kan skje i denne ligaen i løpet av to uker, så lenge man vinner et par kamper på rad og tre seire sender deg rett opp igjen. Vi møter Forest på tirsdag og vi må ta oss selv sammen til det oppgjøret og er det en flott ting denne spillergruppen har, så er det lagånd.

–  Hvis du ser på sesongen så har vi vært nede et par ganger, vunnet et par kamper og kommet oss på sporet igjen, vi må begynne å vise at vi kan gjøre det igjen, starte fra bunnen av og vise hva dette Burnley-laget kan så godt; kjempe for hverandre.

De lilla- og lyseblå fra Lancashire ble overkjørt av et Leicester-lag som drømmer om Play Off og det med et overlegent resultat som smigret de fleste Foxes-hjerter, men Easton forteller at Burnley ikke må gruble over hva som gikk galt og hva som kunne blitt gjort annerledes mot et hjemmelag som satt inn tre mål i andre omgang.

Vi dro dit i håp om å hente tre poeng og nærmere Play Off, så det å bli kjørt over slik vi ble, vel… Vi må se på alt det negative og ta de med oss til neste kamp, legger forsvareren til. Det var skuffende å se hvordan de passerte ballen rundt oss, det er aldri bra når du må jage ballen slik og ser man på målene så stiller man seg spørsmålet; hva kunne vi ha gjort for å stoppe dem. Vi trenger å få det ut av hodet vårt, fordi vi har noen virkelig store kamper som venter, forklarer Easton.