Edgar gir ikke opp drømmen om historie

Burnleys forsvarsbauta, David Edgar håper at årets Clarets klarer å skrive seg i historiebøkene ved å vinne enda en borteseier som igjen vil bli det høyeste antall bortekamper vunnet av klubben i løpet av en sesong.

Foto: BurnleyFC.com

Rekkverket og en straffenekt sto i veien for Burnley på King Power Stadium som kunne ha sikret seg sin 11.borteseier, men som endte med å spille målløst. Lørdagens lokalderby mot Blackpool gir igjen denne muligheten og skulle de lilla- og lyseblå klare å vinne over the Seasiders, vil denne sesongen stå i lag med 1991/92, 72/73, 60/61 og 46/47 sesongen. Det er slik vi ønsker å avslutte det, for egen selvtillit og for fansen.

Vi snakket litt om historien før kampen og vi snakket ikke bare om å jevne, men også om å slå ny rekord med to borteseire, sa Edgar. Det gikk ikke i vårt favør, men vi har fortsatt muligheten mot Blackpool til å gjøre gjøre det tilsvarende. De par siste ukene har vært positive for laget og vi ser fram til sesongavslutningen slik at vi kan bygge på neste sesong.

– Et par uker siden ønsket vi å avslutte sesongen sterkt og føler at det er noe av det vi gjør nå, vi har to kamper til og håper å forbli ubeseiret. Det er slik vi ønsker å avslutte det, for egen selvtillit og for fansen.

The Clarets var veldig nære å kunne sette en effektiv stopper for Leicesters gode hjemmestatistikk som før innbyrdes kamp sto ni ubeseirede kamper. Charlie Austin var flere ganger skummelt nære mål, men enten var det rekkverket som sto i veien eller så var ikke flaksen med dem.

Foto: BurnleyFC.com

Bedre ble det ikke når dommeren vinket spillet videre etter at forsvarer Sol Bamba tilsynelatende fikk en hånd på ballen i feltet, fremfor å dømme straffe. På motsatt side derimot fikk Lee Grant også mye å gjøre og det samme gjaldt både Edgar og hans makker Duff, men kjempene sto stand og står dermed med fire ubeseirede kamper på rad.

På en annen dag hadde vi nok fått straffen, Charlies hodestøt ville gått inn og vi ville dratt hjem med tre poeng, men jeg mener uansett av vi fortjente det poenget. Det var nesten på vei mot Charlie for å gratulere, det var en flott heading og det er synd at han ikke fikk den inn, fordi med formen og innsatsen hans fortjente han det. Som lag forsvarte vi oss bra, jobbet hardt og fikk vår belønning.Det var en god kamp uten baklengs, de er et godt lag som jeg trodde ville kjempe om opprykk denne sesongen, men vi dro dit og fikk lønn for strevet, avsluttet midtstopperen.