Edgar roser Mee og ønsker tre poeng

Burnleys bauta og midtstopper i form, David Edgar er klar til å ofre seg slik Ben Mee gjorde i forrige kamp i jakten på nok en viktig hjemmeseier, men forsvareren undervurderer ikke den kommende motstanderen fra London. Forsvareren roser samtidig sine forsvars-kollegaer og ser fram til nok et positivt resultat på Turf Moor. 

Ben Mee har vært populær blant fansen dette året og gjorde seg kun godt ved å prestere med den kjemperedningen mot Reading og kommer til å huskes i mange kamper fremover. Slikt er noe midtstopper Edgar ønsker å gjenskape mot kommende utfordrer Millwall og ønsker at resterende forsvars-trioen følger opp.

Foto: BurnleyFC.com

– Det er slik Ben er som spiller, han ofrer seg med alt og det gjør resten av den bakre firer, sa Edgar. Tripps virker alltid å være på de rette stedene der og redder baller på streken også. Vi liker ikke å få mål imot og som forsvarere må vi sette oss selv i skuddlinjen, man må være modig for å holde buret rent og når vi fikk tre på rad fløy vi høy – det gir en enorm selvtillit, ikke bare i de bakre rekker og keeperen, men for hele laget. 

Burnley fikk tre på rappen mot slutten av januar, før Peterborough brøt trenden med 1-1 tre uker siden, men det var også det eneste the Clarets har sluppet på hjemmebane siden Portsmouth 10.desember.

Med en tøff utfordrer som venter på Turf Moor i helgen, håper midtstopperen at de lilla- og lyseblå skal atter en gang å leve opp til forventningene, dra i land nok en hjemmeseier og minke gapet til de etterlengtede Play Off-plassene.

– Det har vært frustrerende fordi vi var i god form med flere strake seire, men flyttet på en måte aldri på oss (på tabellen). Det var frustrerende, men vi viste at vi spilte bra og fikk resultatene som var det viktigste – etter Southampton-kampen kom vi tilbake på vinnersporet, men skuffet forrige fredag, selv om jeg mener vi spilte bra. Men det er så sprettende på dette nivået og vi må plukke opp poeng hjemme, avsluttet forsvareren.