Neste: Millwall

The Clarets tar imot et formsvakt Millwall som sliter med å vinne, mens de lilla- og lyseblå streber etter en etterlengtet topp-seks plassering.

Manager Howe har ikke alt for mange skader å tenke på foruten Junior Stanislas som har slitt med hamstringen de siste ukene, men sjefen må derimot klare seg uten leiesoldat Josh McQuoid som ankom fra Millwall på et 93-dagers lån. Spilleren har nemlig en klausul i lånekontrakten som sier at han ikke kan spille mot sin opprinnelige arbeidsgiver.

Foto: BurnleyFC.com

Nevnte situasjon kan føre til at manageren starter med Keith Treacy på kanten, men med både Martin Paterson og Danny Ings skadefri er det mulighet for å sette Jay på kanten, dog ikke det mest populære alternativet.

For gjestenes del, kan midtbanespiller Jimmy Abdou være aktuell igjen etter å ha vært på sidelinjen de siste tre ukene grunnen en kneskade, men har fortsatt Therry Racon (ankel) og Tamika Mkandawire (kne) ute på langtid, mens back-up keeper Steve Mildenhamm er usikker etter en smell i ankelen.

I løpet av historien har lagene møttes 54 ganger, der 17 av oppgjørene har endt med poengdeling og der Burnley leder med én knepen kamp (19) og Millwall har 18 seire å vise til – ganske åpent med andre ord. De blå fra London har slitt med formen og kan vise til 1-2-5 i serien side januar, mens Burnley kan referere til 3-2-3 i samme periode og har ikke tapt på Turf Moor siden 10.desember.

Tidligere oppgjør:
01.okt 2010 Millwall 0-1 Burnley
12.mar 2010 Burnley 0-3 Millwall
02.okt 2009 Millwall 1-1 Burnley

Kampen spilles på Turf Moor lørdag 25.februar kl 16:00