Edgar ønsker velkommen til Turf Moor

David Edgar pressekonferanseMålscorer David Edgar føler at the Clarets ikke kan bruke tid på å slikke sår etter tapet for Bolton og heller sørge for å komme seg på riktig vei mot Play-Off. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Edgars mål ti minutter etter sidebytte var hans første denne sesongen og hans tredje for de lilla- og lyseblå, men gleden varte kun i elleve minutter når innbytter Davies dukket opp og ødela moroa. Canadieren forteller at Sean Dyches må komme seg på bena igjen og sprette tilbake på Turf Moor og sikre seg en viktig seier over Huddersfield og Middlesbrough – som ironisk nok besitter den siste Play-Off-plassen.

– Det føltes som om vi fløy høyt. De par siste resultatene har fjernet glansen av det, men vi må sørge for å rette det opp neste uke, sa forsvareren. Fansen var utrolige idag, de overdøvde motstanderen og det skuffende å ikke kunne gi dem tre poeng, men vi ser fram til å spille på hjemmebane. Ingen ønsker å tape kamper, spesielt lokalderbyer og vi trenger helt klart en reaksjon – med den type lag vi har, kommer vi til å få en (seier).

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi var best i første omgang og igjen i annen omgang når vi fikk målet. Man kunne høre at stemningen endret seg over hele stedet, de støttet laget sitt og det var bar skuffende fra vårt ståsted måten vi slapp inn målet på.

– Jeg tror at så fort vi fikk målet så slapp vi opp trykket litt og fremfor å bruke fordelen av deres fans mot dem og sette press på dem, så stoppet vi opp å spille fotball.

– Det er kanskje den mentale siden av tingene.Vi må være mentalt sterkere og det er det sjefen prøver å få inn, å beholde fatningen med ballen som vi mistet litt etter at vi scoret målet, avsluttet Edgar.