Dyche: – Treger å bli mer kliniske!

Sean Dyche pressekonferanseManager Sean Dyche ber om fler kliniske avslutninger etter at the Clarets for annen gang på rad ga fra seg ledelsen og endte med å tape mot rivalene fra Bolton. David Edgar sendte de lilla- og lyseblå i føringen tidlig i annen omgang, men Dougie Freedmans innbyttere sørget for å snu kampen og dra i land en seier på Reebok Stadium.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Innbytterne Craig Davies and David N’gog snudde kampen for hjemmelaget og påførte både lag og støtteapparat en nedtur.

– Spillerne ga alt de kunne og i store deler av kampen spilte vi riktig og presterte stort til tider, men den store skuffelsen er at vi ikke klarte å holde på ballen etter at vi tok ledelsen, sa sjefen. En av våre styrker er å kontrollere kampen, vi hadde akkurat kommet oss over det og de har spillere som koster mange millioner pund som endret kampen.

– Det er en kamel  svelge, men det er mange gode tegn her. Det er skuffende siden vi prøver å vise at vi mener alvor og da er slike kamper vi bør kontrollere og når vi leder, så skal vi dra i land kampen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi prøvde å sende beskjeden ut at vi trengte å kontrollere ballen i annen omgang og klarte det nesten. Det var mye modighet i det, men vi krever det og vi krever mer, så det er frustrerende å se en slik mulighet forsvinne. Vi klør etter poengene og mange kommer nok til å ha en søvnløs natt der de tenker om de hadde gjorde det ene eller det andre. 

– Vi snakket med spillerne etter kampen om å være den som utgjør forskjellen, men de så på hverandre og lurte på hvem som kommer til å holde på ballen. Det viktigste på det stadiet var å holde på ballen, men vi gikk bort i fra det og spillerne her lærer og de har levert oftere enn å ikke ha levert. Det var ingen mangel på forsøk og organiseringen var generelt bra, det var en en vilje til å vinne med en enorm støtte fra fansen. Vi trenger å bli mer kliniske!, avsluttet sjefen.