El Kapitan: – Vi har det som trengs

Jason Shackell pressekonferanseKlokken tikker, kampene blir færre og Burnleys mulighet for å overleve i Premier League henger i en tynn tråd, men kapteinen insisterer at the Clarets har det som trengs for å overleve.

 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley reiser til Boleyn Ground etter et frustrerende tap mot Leicester i bagasjen og vet at de sårt trenger poeng for å overleve i Premier League. Kaptein Shackell kommer nok en gang til å lede mannskapet på banen og føler at laget er mer enn kapable til å vinne kampene som trengs for å sikre Premier League-spill neste sesong.

– Planen er ikke endret, vi trenger å vinne kamper og klarer vi å vinne alle fire eller tre seire og ett uavgjort, så er jeg sikker på at vi er inkludert. Vi må begynne å score igjen og vinne fotballkamper. Det var frustrerende forrige uke når Matty skled med straffen og det kunne raskt ha blitt fullstendig annerledes, men igjen så må vi se fremover og ikke tilbake.

– Vi har fire store kamper som venter og det er ingen grunn til at vi ikke kan vinne alle. Leicester har vært i god form, noe jeg er sikker på at vi også kan. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har hele tiden tatt en kamp av gangen, en mentalitet de fikk drillet forrige sesong som også sikret dem opprykk til eliten. Shackell innrømmer at det er vrient å ikke se på de gjenværende fire kampene som et eget kampprogram og er klar over kravet etter poeng.

– Jeg er tvunget til å se på det større bildet og vi vet hva vi må gjøre, men vi må opprettholde vår «en kamp av gangen»-mentalitet fordi hele går i vasken hvis vi ikke vinner den første av de fire. Det starter med West Ham hvor vi må få et godt resultat. 

– Manageren er dyktig på å motivere og vi har allerede lagt helgen bak oss, vi er alle fokusert på jobben vi må gjøre. Gjennom hele sesongen har vi sagt at vi er herlig gruppe som har fått skrubbsår, men forblitt positive, avsluttet kapteinen.