Dyche: – Fortsatt mulig

 Sean Dyche pressekonferanseManageren klargjør troppene til helgens oppgjør mot West Ham og etterlyser et «godt resultat» mot the Hammers som vil gi de burgunder- og lyseblå en mulighet til å overleve.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har i skrivende stund fem poeng opp til sikker plass og en seier på Upton Park ville ha gitt Lancashire-laget et håp, gitt at lagene rundt går på en smell som går i Burnleys favør. Dyche vet at spillerne nå sitter med egen fremtid i hendene og trenger å rette et lite blikk på sine nærmeste rivaler.

– Det er en vekst i laget, men det må også føre til seire og jeg har lenge nok i spillet til å vite at fotball kan snu seg raskt. Vi må selvsagt endre det selv og ikke basere oss på andre, men Leicester har vist at hvis du får en seier så kan du få to, tre og fire. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er vanskelig, men vi er her for å vinne og vi har alle sett at ett resultat endrer hele utseende på ligaen til tider. Vi trenger det neste store resultatet og det er en stor utfordring for oss å reise til West Ham, men vi kjemper og kommer til å gjøre det hele veien. 

– Leicester er en god sammenligning i vår del av tabellen, de har brukt £17m på to spisser. Det er vanskelig for oss å gjøre det på det markedsnivået, men allikevel så kjemper vi med dem og andre lag. Det er en herlig utfordring vi har hatt og det ligger fortsatt foran oss, men det er en annen type press på lag som Leicester, Hull og Sunderland. 

– Vi har hele tiden vært avskrevet, så det er ikke noe nytt, men aldri si aldri. Vi løper utpå i neste kamp, klare i hodet og klare til å spille hardt for å vinne, avsluttet manageren.