Duff: – Tre seire på fire kamper

Michael Duff pressekonferanseBurnleys legendariske Michael Duff er klar i sin tale: Burnley trenger tre seire på fire kamper for å overleve. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Ingenting har endret seg, før sesongen startet var vi avskrevet og etter ti kamper var vi fortsatt avskrevet, men vi bryr oss ikke om det som kommer fra utsiden, sa Duff. Vi vet hva vi må gjøre; vi må begynne å vinne kamper, gjør vi ikke det, vet vi hva som kommer til å skje. 

– Jeg ser for meg at vi trenger minst tre seire, men vi har ingen sjanse med mindre vi vinner minst to kamper. Leicester har vunnet fire på rad, så jeg vil ikke avskrive oss selv enda, men vi vet at vi ligger på bunnen nå og prestasjoner er ikke nok.

– Det trengs poeng og vi er ikke naive til å tro at vi gjør det bra, men fortsetter å bli beseiret. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er ingen vei utenom fakta, vi kommer aldri til å vinne kamper med mindre vi scorer mål, men det er det vanskeligste å gjøre fotball og det er derfor toppspillerne går for millioner av pund.

– Det er noe vi har måttet kjempe imot hele sesongen fordi vi ikke kan gå ut og kjøpe Lionel Messi dessverre, så vi må jobbe som lag for å endre ting, avsluttet veteranen.