Tayor: – Vi fortsetter å kjempe

Matt Taylor kunne ha sørget for at the Clarets tok en etterlengtet ledelse og potensielt vunnet på Turf Moor, men fotballgudene ville det annerledes og midtbanespilleren bommet. Like etter sendte Vardy de blå i føringen, men Taylor forteller at de burgunder- og lyseblå kommer til å fortsette å kjempe. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lørdagens hjerteskjærende tap sørget for at Lancashire-laget ble værende på bunnen av Premier League-tabellen og et behov for minst fire poeng til sikker plassering, med fire kamper igjen. Taylor har vært langtidsskadet siden august og kunne ha raskt blitt Burnleys redningsmann, men slik gikk det ikke.

Mange supportere har allerede gitt opp håpet om å overleve i Premier League, men midtbanespilleren nekter å kaste inn håndkleet og understreker at troen fortsatt bor i Clarets-laget i de gjenværende fire kampene.

– Det var selvsagt vanskelig for oss og en tøff kamel å svelge, poengterte Taylor. Keeperen deres var antageligvis deres beste mann på banen med de redningene han gjorde, men fotball kan være en fæl sport og dessverre fikk vi bevist det denne gangen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg følte meg selvsikker med mine ferdigheter og putte den inn (straffen) og det mest irriterende er at keeperen gikk i motsatt retning. Ironisk nok så var det en god straffe, det var nok foten min som skled og derfor gikk det slik det gikk. Ballen spratt i feil retning fra stolpen, men jeg tror at noen ganger må man være stor nok til stille seg foran straffemerket. 

– Det er fotball, det endrer seg raskt og det tar kun et øyeblikk å score et mål – noe vi erfarte. 

The Clarets befinner seg fortsatt i bunnen av tabellen og reiser til hovedstaden der de møter West Ham United førstkommende lørdag og en seier vil gi dem et håp om å overleve. Taylor forblir overbevist at manageren og spillerne kommer til å utnytte muligheten og gjøre det de kan de gjenværende fire kampene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er oppnåelig, vi spiller ikke dårlig og det er det mest frustrerende. Vi var nok det beste laget mot Leicester, men fikk til syvende og sist ikke noe ut av det, men det er fortsatt fire kamper og vi gir oss ikke.

– Spillergruppen, manageren og fansen vi har vil forhåpentligvis vise styrke de fire siste kampene, fordi det er fire enorme kamper og vi fortsetter å gjøre det vi kan. Det er vårt fokus. Fire kamper og med så små marginer på dette nivået kan det utgjøre forskjellen mellom seier og tap.

– Det er en tøff situasjon, men det er derfor vi spiller fotball, det er den beste ligaen i verden. Fire kamper og fire muligheter, avsluttet midtbanespilleren.