En aktiv 1.juli

1.juli ble overgangsvinduet i England offisielt åpnet og the Clarets hvilte ikke på laurbærene.

Ben Gibson ble offisielt bekreftet Norwich-spiller.

Jacob Bedeau (21) og Hark Helm (19) ble hentet som tilskudd til U23-laget. Begge har skrevet under en to-års kontakt med opsjon på ytterligere ett år. Bedeau er tidligere Villa-forsvarer, mens Helm er tidligere midtbanespiller fra Manchester United.

https://i0.wp.com/media-cdn.incrowdsports.com/4258894e-2b4a-44d0-892d-b54f8b1cd906.jpg?w=723&ssl=1
Foto: BurnleyFC.com

Jeg var veldig interessert og begeistret når jeg hørte om Burnley. Jeg har fått vært litt rundt som ung spiller og føler det har gitt meg god erfaring og jeg håper å kunne utvikle meg ytterligere her. Det er et stort steg opp og jeg håper å gjøre det bra her. Jeg skal jobbe hardt og forhåpentligvis komme meg dit jeg vil være, som er i og rundt førstelaget og kjempe om plass.

Oppsettet her et utmerket, banene, gymsalene og fasilitetene er fantastiske. Det er godt å kunne utvikle seg på et slikt sted. Villa var lignende og jeg ser fram til å starte her. Jeg har lært mye, møtt mange mennesker og fått mange venner underveis og føler at det gir meg en god mulighet til å komme hit og bli en så god spiller som mulig.

Jeg lærte mye forrige sesong og sesongen før det igjen, det var en tøff lærekurve som ga meg et godt utgangspunkt. Jeg fikk masse erfaring på et høyt nivå og et par mål, så det er et godt grunnlag. Jeg har vært her i noen dager for å bli kjent og ser fram til å sparke i gang neste uke, sa Bedeau.

https://i0.wp.com/media-cdn.incrowdsports.com/56fe7e86-396c-4152-a80c-d4749b9f47d1.jpg?w=723&ssl=1
Foto: BurnleyFC.com

Unge Helm ser opp til tidligere lagkamerat Dwight McNeill som også kom fra United, riktignok i en noe yngre alder.

Han er på en måte et forbilde. Han viste at det er muligheter til å bryte gjennom og forhåpentligvis kan jeg gjøre det samme som han. Det var en herlig erfaring å være i United, men jeg ser fram til en ny utfordring her. Burnley er et Premier League-lag og forhåpentligvis kan jeg vise meg fram her de kommende sesongene. Det er en sjanse til å vise hva man kan og det ser jeg fram til. Jeg skal starte med U23-laget og forhåpentligvis vise hva jeg er god for, sa Helm.

Joel Mumbongo på sin side drar til naboklubben Accrington Stanley på et sesonglangt lån. Svensken fikk en del innhopp for the Clarets i sesongen som var, men skal nå vise hva han er god for i Leauge two.