En begeistret Pato

Martin Paterson pressekonferanseMålscorer Paterson var begeistret over å komme på scoringslisten på lørdag, men var litt skuffet over å ikke få full pott fra London Road etter en kjemperedning av keeper Olejnik i kampens siste spilleminutt. Spissen vurderer også å ty drastisk til verks for å få seg spilletid.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Paterson kom inn for Charlie Austin som returnerte fra skade og takket for muligheten med å putte inn utligningsmålet fem minutter før fulltid, noe som også sikret the Clarets et viktig poeng i jakten på den ettertraktede Play-Off-plassen. Burnley er nemlig nummer syv i skrivende stund og innbytteren var glad for å kunne spille sin del.

– Jeg må nok nesten skyte Charlie hvis jeg skal få meg en kamp, noe jeg har overveiet, sa en lattermild Paterson. Når man er på topp og Charlie scorer på nesten alle berøringer han får, så blir det vanskelig å få spilletid, men det er viktig at man er klar til å brette opp ermene når man blir bedt om det og gjør en innvirkning fra benken. 

– Det var godt for meg å få vist meg fram og scoret et mål fordi jeg føler at jeg har hjulpet laget og det er det viktigste, jeg har sagt det hele uken; at jeg er stadig nærmere å score et mål.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg kom meg fremover med store Voksey, kom meg i boksen og når jeg vanligvis er der, pleier jeg å score mål. Det er opp til meg å score mer og jeg er skuffet over det antallet mål jeg har scoret, men jobber hardt på treningene for å utbedre det. 

– Det er et poeng på tabellen, men utifra hvordan vi spilte i første omgang kan man nok si at vi mistet to poeng. Basert på spillet, så burde vi ha vunnet kampen.

– De kom tilbake (i annen omgang), men jeg tror det er fordi vi ikke fikk det andre målet, hvis vi hadde fått det kunne ting sett annerledes ut. Men vi klarte å få inn et mål mot slutten og det er ikke å forakte, det er positivt og vi går inn i neste kamp med seier som mål, avsluttet Pato.