Ross Wallace forlenger!

Ross Wallace pressekonferanseVingens kontrakt løper ut i sommer og etter foreløpig strålende sesong, har skotten vist seg å være et genialt våpen å ha til rådighet. Wallace skrev idag under en kontraktforlengelse på to år og blir å bære den lilla- og lyseblå trøya til sommeren 2015.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vingen skrev idag under en kontraktforlengelse med Burnley FC som løper til sommeren 2015. Ross nærmer seg 100 kamper for de lilla- og lyseblå etter overgangen fra lokalrivalene Preston North End sommeren 2010 og forteller om sin fryd over å kunne jobbe under manager Dyche.

– Det er det jeg ønsket og det tok ikke lang tid, sa 27-åringen. Jeg ønsker ikke å begynne på nytt og er fornøyd med litt sikkerhet. Jeg er ikke helt sikker på hva som hadde skjedd under Eddie (Howe), fordi vi snakket ikke om noe av den slags.

– Men den nye manageren gjorde det klart at han ønsket at jeg blir, jeg nyter å være her og så lenge jeg får spille kamper er jeg fornøyd. Jeg ønsker å spille på det høyeste nivå mulig og manageren har kommet inn med den samme ambisjonen, så det er en god situasjon, avsluttet Wallace.

– Vi er henrykt over at Ross har forlenget avtalen sin med klubben. Han er en verdsatt medlem av spillergruppen og jeg anser han som en vesentlig rolle i vår fremtid, tilføyde sjefen.