Dyche om Duff, Mee og Vokes

Sean Dyche pressekonferanseThe Clarets har slitt noe med skader den siste tiden, der både Michael Duff og Ben Mee er på sidelinjen. Sjefen innrømmer at duoen ikke blir å se på i lokalderbyet mot Bolton førstkommende lørdag. Sam Vokes derimot, som fikk et flott mål mot Østerrike i midtuken, gir sjefen hodebry. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche må etter all sannsynlighet klare seg uten Michael Duff og Ben Mee etter at forsvarsduoen fortsatt ikke har kommet seg etter skadene de pådro seg.

– Ben Mee er fortsatt litt etter, fordi han hadde et tilbakeslag forrige uke, men han kommer seg, innrømmet sjefen. Han kan nok trene neste uke hvis han for noen gode dager, men igjen så vil han måtte trene er og spille for reservene i noen uker siden han har vært ute så lenge.

– Duffo er tvilsom, han har en strekk og den trengs å sjekkes jevnlig. Alle andre er i god form og forhåpentligvis kommer alle seg gjennom på fredag slik at vi har dem tilgjengelige. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtuken bød på spill på den internasjonale arene for flere Clarets-spillere. Danny Lafferty satte inn et mål, men fikk den annullert av dommeren i kampen mellom Malta og Nord Irland (endte 0-0), men det var Sam Vokes’ mål 12 minutter uti annen omgang mot Østerrike som satte prikken over i’en i det Wales dro i land en sterk 2-1-seier.

Den store spissen blir en selvskreven kandidat til lørdagens derby, en kamp der bortetribunen ligger an til til å bli utsolgt og får fortjent ros av sjefen.

– Siden vi har vært her, har han jobbet veldig hardt. Jeg tror det er ganske tydelig med måten han har spilt for oss, med sin skarphet og energi, hans prestasjoner har også vært veldig gode. Jeg mener han fortsatt er en spiller i utvikling og lærer seg rollen i laget, hvordan laget fungerer og han gjør en god jobb. Det var selvsagt viktig for han å spille på den internasjonale scene og score et veldig bra mål, som er viktig for han og for oss, avsluttet sjefen