En optimistisk Dyche om Burnley

Sean Dyche er optimistisk til fremtiden etter helgens kamp mot Blackburn og etter å ha jobbet med Lancashire-laget i flere måneder. Selv om håpet om Play-Off er effektivt sluknet, så har allikevel the Clarets vist tegn til å være et lag som er i forandring – i positiv retning. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vårt hovedmål nå er å bygge for fremtiden, sa Dyche. Mye har skjedd bak kulissene og det er først i det siste vi har gått bort fra det vi har trodd på, men jeg har bena plantet på jorden og vet hva vi er, hva vi prøver å oppnå og hva vi tror på.

– Vi er der ikke enda, men vi er et godt lag når alt klaffer og var fulle av energi og forsøkte mot Blackburn. Vi holder på det og det kommer til å være opp- og nedturer på denne ferden, når alt kommer til alt så bygger vi noe her og slikt tar tid. 

– Bygger man et hus, sier mange at den uten unntak er ferdig om syv måneder – slik er det ikke. Vi bygger og det tar tid, men det er flotte tegn på måten spillerne gjør sitt. Vi vil ha menn og ledere der ute og det prøver vi å utvikle, men når endringene kommer – og det vil bli endringer – så kommer vi til å hente inn noen fordi det er viktig for klubben vår, avsluttet sjefen.