Shacks: – Stolt

Jason Shackell pressekonferanseMålscorer fra helgens lokalderby, Jason Shackell innrømmer at laget var skuffet etter den kontroversielle scoringen på overtid, men understreker at de lilla- og lyseblå er stolte over prestasjonen de viste med ti mann på banen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Shackell fikk sitt første mål for klubben under søndagens Lancashire-derby med jubelscener som ga en pekepin på hvor mye målet betydde ikke bare for målscoreren, men også hele laget og ikke minst fansen. The Clarets ble etterhvert redusert til ti mann etter at Ben Mee pådro seg sitt andre gule etter timen og fikk dermed marsjordre av dommeren som ble svært upopulær i det femte tilleggsminutt når David Dunn utlignet fra en soleklar offsideposisjon.

Vi er frustrerte, skuffet og også litt fornærmet over at de fikk utligningen, sa kapteinen. Vi følte at målscoreren var i offside og frustrasjonen bredte seg når vi ikke fikk den avgjørelsen vi fortjente, men slik er det noen ganger. Vi kan ta med oss mye positivt fra den kampen og hvis vi spiller slik herfra og ut sesongen, så plukker vi med oss mange poeng.

Det var en god prestasjon, spesielt organiseringen så fort vi ble redusert til ti mann og jobbet hardt. Det er noe å være stolt over og forhåpentligvis noe vi kan ta med oss resten av sesongen.

Jeg kunne ikke ha bedt om noe mer til mitt første mål, et stort derby og rett foran Burnley-fansen. Det er synd at det ikke ble seiersmålet, fordi fansen var helt utrolige fra første ballberøring, selv etter at Blackburn utlignet og dommeren blåste av kampen var de der på tåhev og det er slik ønsker man å gi dem alt, avsluttet Shackell.