Stolt og frustrert

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var stolt over å ha sett sin lilla- og lyseblå arme kjempe heroisk mot erkerival Blackburn på deres gress. Burnley hadde seieren i baklommen når Dunn dukket opp i offside og på kontroversielt vis utlignet for Rovers. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets storspilte i første omgang og tok en fortjent ledelse etter halvtimen takket være kaptein Jason Shackells første mål for klubben. Annen omgang bød på et mer hardtkjempende Blackburn som presset godt og bedre ble det ikke når Ben Mee ble vist av banen etter timen, som gjorde at gjestene skulle få det utfordrende. Dommeren kom naturligvis i fokus og gjorde seg bemerket på overtid når Dunn utlignet for Blackburn i offside-posisjon, men sjefen rettet oppmerksomheten mot det positive.

– Jeg er stolt av spillerne, av fansen som møtte opp i det antallet, men jeg er veldig frustrert over utfallet, poengterte Dyche. Vi befinner oss igjen på feil side av avgjørelsene og de som går imot oss i avgjørende øyeblikk – gutten deres scoret fra en halvmeter i offside og det ser man klart og tydelig. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det synker deg ned skikkelig, når spillerne har jobbet så hardt for hverandre, fansen og klubben. Jeg har ikke noe med de seks tilleggsminuttene, Ross (Wallace) var nede et par minutter og de må bestemme hvor lenge det skal spilles, men det som må adresseres er å få en riktig avgjørelse.

– Det har hendt oss alt for mange ganger denne sesongen, men jeg vil ikke la det overskygge resten av kampen, fordi jeg er stolt av guttene. Første omgang var utmerket og i annen  ga vi dem jobb – utvisningen endret kampfølelsen, men jeg ikke noe å si på det. Vi viste det kom til å bli annerledes for dem, men måten vi spilte og organiserte oss og så fikk vi den avgjørelsen imot oss. 

– Jeg sa nettopp til spillerne at de burde være stolte av seg selv. Det er ingen lett bølge for øyeblikket så det å gå ut der og spille med den friheten og være i føringen viser at de har det i seg og vi trenger mer av det. Jeg er stolt over alt idag, spesielt støtten. Det var en nesten-dag hvor vi prøvde å skrive om historie og det ville vært fortjent, avsluttet sjefen.