En stolt Amougou!

Andre Amougou sørget for at the Clarets gikk videre i cupen etter en praktfull scoring på tampen av annen omgang og leverte dermed inn en viktig søknad til Howe om videre spill.

Amougous brassespark sørget for en viktig 2-1 seier til the Clarets, samtidig som lagene unngikk ekstraomganger på Turf Moor. MK Dons som spiller i League One åpnet scoringskontoen tidlig i første omgang, men et frispark fra Trippier og nevnte målet til forsvarer Amogou sørget for at de lilla- og lyseblå trakk det lengste strået og satte punktum for en snuoperasjon.

Det er ikke hver dag man kan score et slikt mål, så dette kommer jeg til å nyte, fortalte helten. Å komme tilbake og score mål er en flott ting og jeg ser fram til lørdagens kamp. Det var viktig for oss fordi vi er videre til 16-lags gruppen og vi fikk en seier fordi vi trengte det.

– Vi har ikke startet nevneverdig bra i ligaen så det var en stor prøvelse for oss som vi besto. Nå må vi fortsette å jobbe hardt på torsdag og fredag til lørdagens storkamp for Southampton er i storform, de vinner over alle og vi vet at det kommer til å være en tøff kamp. Men vi har kvalitet nok til å slå hvem som helst, avsluttet en stolt Andre.