En stolt Grant

Lee Grant pressekonferanseLee Grant hadde en god dag på jobb i helgen når the Clarets seiret over tabelljumbo Bristol City og burvokteren føler at Burnleys Turf Moor-spøkelse er historie og blikket rettes nå mot fremtiden og dens muligheter.

The Clarets sikret sin første hjemmeseier på syv forsøk etter å ha ligget under 1-0 til pause, mål av kaptein Shackell, McCann og innbytter Paterson ga fansen noe å juble for, men det var keeper Grants strafferedning da det sto 2-1 som virkelig var prikken over i’en.

– Dersom det var noe i veien med oss på hjemmebane, så behersket vi det bra mot dem, sa Grant. Det var en stor kamp som betydde mye for oss denne sesongen som kunne ha svingt oss i begge retninger. Vi har lagt frykten bak oss og kan klappe oss selv på brystet, jeg mener det er trygt å si at fansen var herlige, spesielt i annen omgang.

– Det ville være enkelt å forlate banen til en pipekonsert, men jeg føler de holdt seg positive og all heder til dem. Det la også mange andres frykt til side som kanskje var bekymret på grunn av tabellplasseringen, men dette gir oss en fin plattform til å gi alt resten av sesongen. Det betyr ikke at kommer til å lette på trykket, vi har satt målene innad i laget og ser fram til å oppnå dem fra nå til sesongslutt.

Et snakkeemne som har vært i Lancashire denne helgen, var straffesituasjonen i det 82.minutt når leiesoldat Joseph Mills felte Adomah utenfor boksen, men dommeren valgte å blåse for straffe.

– For å være ærlig så mener jeg det var utenfor boksen, men igjen så er jeg i ekstase. Dommeren fikk kun et kort blikk, så jeg skal ikke være hard mot han og det gikk bra til slutt. Straffe-statistikken min fra tidligere er utmerket, men jeg må arbeide hardt og har reddet et par denne sesongen som gjør det gledelig.

– Jeg var antageligvis skyldig i å undervurdere treningen til Forest-kampen og betalte nok for det, men hevet nivået denne uken og fikk lønn for strevet. På det tidspunktet sto jeg der og tenkte, «vent litt, 2-2 etter å ha rundspilt dem?», men det gikk bra, avsluttet keeper Grant.