– En veldig god oppvisning

Manageren hyllet spillerne for roen deres etter at kampen i London ble turbulent som følge av banestorming etter Lancashire-lagets mål. 

Foto: BurnleyFC.com

De fleste overskriftene preges av fansens reaksjoner, protester og misnøye etter Burnleys scoringer i London, mens sjefen fokuserte mer på sitt eget lag og sine spillere. Seieren var deres andre på rad og nok en gang var det Barnes og Wood som sørge for målene for the Clarets. Sjefen var begeistret over hvordan laget hans brettet opp ermene etter en tam første omgang og fokuserte på jobben som til slutt sørget for en viktig seier.

– I første omgang var de det bedre laget og vi var ikke helt med på løpene deres. Det som holdt oss i kampen var aktsomheten vår til å gjøre det grunnleggende, de små detaljene til å holde ut. De hadde et par gode sjanser, Popey hadde et par redninger og det var en påminnelse på at man ikke kan gi noen tid og rom i denne ligaen. I annen omgang mener jeg det var en veldig, veldig god oppvisning. Vi beholdt roen til tross for noen interessante som dessverre pågår her. Spillerne beholdt roen og leverte en veldig god annen omgang og det var en gjennomgående prestasjon.

Foto: BurnleyFC.com

– Det er ikke ideelt, men det er ikke en situasjon der frustrasjonen noen ganger tar overhånd. Jeg foretrekker å konsentrere på oss; våre spillere og støtteapparat oppførte seg riktig idag.

– Det er ganske sprøtt. Vi hadde en historikk der vi ikke vant på elleve kamper og nå har vi bare tapt en av seks mulige, så man kan gjøre seg opp en mening av det. Vi vet hva vi er gode for og vi vet at det fortsatt er mye å lære. Vi vet at vi i lengden ikke kan spille slik vi gjorde i første omgang og forvente å få noe ut av kamper, men så kan vi også påvirke kampene og spille slik vi gjorde i annen omgang. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg snakket med spillerne i pausen og det var en veldig god reaksjon fra dem, vi endret litt på ting og jeg mener det var en veldig god prestasjon. Det første målet var flott; en fantastisk ball fra Matt Lowton, en ro fra Woody og et fantastisk skudd fra Ashley Barnes. Alle målene våre var flotte på hver sin måte. Vi er henrykt fordi vi har 43 poeng, det høyeste vi noen gang har hatt i Premier League og det er fortsatt åtte kamper igjen, avsluttet sjefen.