Endring i styret

I en pressemelding idag lyder det at Burnley FC ansetter mr John Banaszkiewicz som styremedlem på Turf Moor.

Burnley-styret som besto av åtte medlemmer blir nå skrenket til fem etter at fire medlemmer gir seg; Chris Duckworth, Martin Hobbs, John Sullivan og John Turkington takker alle for seg og klubben blir nå ledet av Brendan Flood, Barry Kilby, Mike Garlick, Clive Hold og nevnte John Banaszkiewicz.

Styreformann, Kilby uttalte følgende om deres nye styre-medlem;

John har det vi har ønsket oss, sett fra en direktørs øyne, poengterer Kilby. Først og fremst er han er forretningsmann, vi trenger å kjøre klubben riktig og det tror jeg vi gjør, men erfaringen han har opparbeidet seg ved å bygge opp internasjonal virksomhet er uvurderlig eiendel for klubben. Hans hjerte og også i klubben, han er en genuin supporter fra lokalområdet, betydelig forretningsmann og kan gi oss den stabiliteten vi trenger, så det er en ideel kombinasjon for en ny direktør og vi ønsker han ombord, sier Kilby.

Banaszkiewicz, også kjent som «John B» hadde en nøkkelrolle og gjorde en storinnsats i forkant av Burnleys Singapore tour tidligere i år hvor the Clarets vant FIS Asian Challenge Cup, han har flere forretnings-studier å vise til og gleder seg selv til den nye jobben.

– Burnley FC befinner seg i en god posisjon nå og styret har forpliktet seg til å bringe oss til tidligere glansdager og presse på for opprykk til Premier League så fort som mulig, uttaler John B. Burnely FC er finansielt sikret og ulikt andre klubber har vi ikke solgt mange spillere siden vi returnerte til Championship. […] Jeg tror vi beviste i Singapore at det er en mulighet til å styrke klubbens profil og begi oss utpå nye markeder hvor vi kan finne nye fans. Jeg tror ikke det er urealistisk å si at vi kan gjøre Burnley like store som de var på 70-tallet. Vi må samarbeide for å nå det målet, men min beskjed er «Hold på drømmen», avslutter John Banaszkiewicz.