Poengdeling mot QPR

(QPR 1-1 Burnley): Det virket som om det kom til å bli en tam kamp etter åpningen å dømme, etter halvtimen tok hjemmelaget føringen før el Kapitan Grezza sørget for utligning fra krittmerket. Kampen fortsatte på samme vis etter sidebytte som åpningen; tam og kjedelig.

Det skjedde lite i åpningsminuttene foruten et hjørnespark av Fox etter seks minutter og et redning i siste liten av Duff ti minutter senere. Både Eagles og Rodriguez var være ledelse når kampen nærmet seg halvtimen, Adel Taarabt dukket opp i det 33.minutt med et kjempeskudd som gikk rett i buret. Det skjedde overraskende lite fram mot pause, men i omgangens siste spilleminutt la Marney inn i feltet mot Iwelumo, som blir feilet av Connolly og dommeren peker på straffemerket. Veteran- og kaptein Alexander gjenopptar sin plikt og utligner til 1-1.

The Clarets startet friskt etter sidebytte og Rodriguez fikk flere sjanser til å sende gjestene i føringen. Rundt timen derimot gikk kampen tilbake til det samme stadiet som i begynnelsen; tamt og åpent. I sluttminuttene fikk hjemmelaget en siste mulighet til å ta tilbake føringen, men en lang Grant sørget for at det ble poengdeling i sin første kamp fra start.

QPR: Kenny, Hill, Derry, Taarabt (Smith 84), Faurlin, Mackie, Gorkss, Walker, Connolly, Hulse (Clarke 74), Ephraim (Agyemang 62).
Innbytter: Orr, Leigertwood, Rowlands, Cerny
Gule kort: Taarabt 43

Burnley: Grant, Fox, Carlisle, Duff, Mears, Alexander, Elliott, Marney, Rodriguez, Eagles (Wallace 46), Iwelumo.
Innbyttere: Cort, Cork, Paterson, Thompson, Bikey, Jensen
Gule kort: Eagles 30, Duff 72, Alexander 78

Dommer: I. Williamson
Tilskuere: 15.620 (1.404 Burnley)