Første treningsøkt overstått

Foto: Burnleyfootballclub.com

The Clarets var igjen samlet på treningsfeltet etter et par uker med fortjent ferie. Sesongens første treningsøkt besto av flere individuelle programmer for å bedømme hver enkelts tilstand etter syv avslappende uker, noe flere fikk kjenne på kroppen ifølge forsvarer Duff.

Den første treningsøkten var overværet av klubbens fysio Ally Beattie og hans kolleger, samt fitness-trener John Dalzell. Første laget er uendret fra forrige sesong og inkluderte både Chris McCann og Alex MacDonald, som begge signerte nye kontrakter idag (30.6, red.adm).

Når jeg begynte pleide spillerne å reise avgårde i ferien og komme tilbake til oppkjøringen for å komme seg i form, forteller forsvarer Duff og legger til, nå forventer de at du kommer tilbake i en viss form slik at du kan hoppe rett i det og sparke ball, etterfulgt av intensiv trening. Men det er greit og jeg ser fram til sesongstarten nå, håper å holde meg skadefri og komme meg gjennom de to, tre første ukene som kommer til å være tøffe – så fort de er overstått innser man at det har startet og kampene kommer fortløpende, avsluttet forsvareren.