McCann forlenger!

Foto: Burnley Express

Klubbens offisielle hjemmeside melder idag at Burnleys midtbanejuvel, Chris McCann forlenger med Lancashire-klubben og skriver under en to-års kontrakt

Det var en stund ryktet at 23-åringen kom til å gjenforenes Owen Coyle i Bolton, men idag meldes det at den skadeforfulgte midtbanespilleren forlenger med the Clarets. Signeringen legger all tvil til side om hva McCanns fremtid angår – ihvertfall den nærmeste tiden. Hovedpersonen selv var aldri i tvil om hvor han ønsket å spille.

Signeringen er et løft for the Clarets som lenge levde i usikkerhet om deres midtbanejuvel kom til å forlenge med Turf Moor-klubben eller om en erstatter måtte lokaliseres. 23-åringen blir dermed en del av Eddie Howes midtbane også den kommende sesongen.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Det har blitt dratt ut i det uendelige, men jeg er glad for at jeg omsider kan konsentrere meg om fotball igjen, røper McCann. Jeg er er glad for å kunne bli værende, dette er klubben jeg vokste opp med å spille for, så jeg er henrykt over det og det var aldri noen tvil over hva jeg ønsket å gjøre og hvor jeg ønsket å være. Jeg føler det er det riktige valget og håper på jevnlig spilletid.

McCann mistet de beste øyeblikkene i løpet av to sesonger med kneskaden, etterfulgt av en operasjon rundt nyåret fram til debuten mot Derby i mars hvor han også satt inn et mål. Å kunne få en spiller som spilte en nøkkelrolle i Burnleys opprykksesong er som en ny signering for Eddie Howe og hans menn i deres jakt på nok et opprykk til Premier League.

Klubben har stått ved min side hele tiden og gjennom skadene jeg har hatt. De har vist hvor høyt de verdsetter meg med den avtalen de har tilbudt, så det er godt å endelig kunne ha signert den. Det var godt å komme seg utpå og spille i de fire siste kampene av forrige sesong, samtidig som å score et mål var kremen, men nå jeg ser fram til å jobbe hardt og sette igang med sesongen. Jeg føler denne klubben har det som trengs for å gi det et nytt forsøk på opprykk, vi har ikke mistet noen og vi har fortsatt gode spillere her, så jeg føler vi har en real sjanse, avsluttet 23-åringen.