Fansen kan påvirke – Dyche

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Helt siden Sean Dyche tok over roret ved Burnley-skuta har manageren spilt på fansen og en-klubb-mentaliteten, denne ønsker han at kommer fram nok en gang i det som kan bli en sjebnesvanger kamp i Premier League når Leicester kommer på besøk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyches mannskap jager poeng og når med-nedrykkskanididat Leicester kommer på besøk kan en seier fra dem opp av bunnstriden – noe avhengig av resultatene i en håndfull andre kamper. Clarets-sjefen appelerer nok en gang til fansen som har stått bak Lancashire-laget gjennom hele sesongen og ber om god støtte mot City.

Fansen har vært fantastiske gjennom hele sesongen og understreker det, ser man tilbake etter min første sesong og når Charlie Austin ble solgt, ba jeg om deres støtte, forklarte Dyche. Vi har sagt at vi trengte en en-klubb-mentalitet mer enn noensinne og siden da har det vært eksepsjonelt.

En ting jeg har blitt veldig klar over er at vi fra Burnley og det ble enda mer tydelig for meg når vi reiste rundt om i landet og det antallet Burnley-fans jeg ser. Det er en styrke i det og det er viktig at fansen utspiller sin rolle. Støtten de har gitt til spillerne har gitt dem friheten til å gå ut og spille uten å begymre seg over det positive eller negative.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Hjemme eller borte har de vært herlige og alt jeg kan be om er at de fortsetter å støtte oss hele veien gjennom resten av denne sesongen og videre. 

Det er en stor kamp på samme måte som den forrige og denneste, Det har mer betydning fordi posisjonen til lagene på tabellen og antall kamper igjen, men realiteten er at alle kamper er vanskelige for oss. Hvem enn som kommer inn for Barnes har en mulighet hos meg, det er hvordan spillerne tar til deg den muligheten.

Vi vil at de skal være den som tar til seg muligheten fordi det er bra for laget og for konkuransen i laget, avsluttet sjefen,