Neste: Leicester

leicester fcTurf MoorDet er klart for bunnkamp i Premier League når Burnley tar imot Leicester til dans på Turf Moor. Begge ligger og vaker i bunnstriden og kampen anses som en meget viktig kamp for videre tilværelse i den gjeveste ligaen i England.

The Clarets må klare seg uten Ashley Barnes som soner karantene etter å ha fått to gule i forrige kamp mot Everton, noe som kan bane vei for Matt Taylor som er tilbake fra skade og som har fått noen korte innhopp. Dean Marney og Kevin Long er begge ute med langtidsskade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley-dödaren David Nugent er tvilsom grunnet en skade han pådro seg under oppvarmingen til forrige helgs oppgjør mot Swansea, men the Foxes er vil få Marcin Wasilewski tilbake.

Statistisk sett så har Leicester gjort det bra på Turf Moor de siste gangene og har seiret de fire siste gangene, men aldri klart fire på rad. The Clarets har ingen god form mot de kommende gjestene heller og har ikke vunnet på åtte forsøk, sist gang ble det 3-0 i august 2010.

I den øverste serien har det ikke gått så enkelt for Leicester og deres siste seier kom i februar 1929. Oppgjøret blir lagenes 100. der Burnley leder med knappe 39-30-30.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har kun scoret en gang på deres syv siste kamper og det var mot Manchester City, videre har det kun blitt en seier på tolv kamper (1-3-8). Leicester har funnet tilbake til formen og kan vise til tre strake seire etter å ha gått 17 av de foregående uten seier.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 25.april kl 16:00