Fem ungdommer forlenger!

Burnley FC melder på sin hjemmeside idag at fem ungdomspillere har blitt tilbudt nye kontrakter med klubben, mens syv andre ikke levde opp til forventningene og blir å forlate klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Cameron Howieson, Jason Gilchrist, Jaden Hall, Tom Anderson og Steven Hewitt har alle blitt tilbudt en ny kontrakt med klubben. Dessverre var det flere som ikke levde opp til forventningene og blir dermed nødt til å finne seg nye arbeidsgivere. Jack Errington, Kyle Brownhill, Luke Conlan, Luke Gallagher, Micah Evans, Alex Coleman og Archie Love får ikke fornyet kontrakt med Lancashire-klubben.

Det er en tøff tid på året som manager fordi at selv om det er mange gode historier å fortelle om unge spillere så må vi tenke på klubbens fremtid og må derfor la unge spillere vite at deres tjenester ikke lenger er nødvendige. Vi ønsker de alt godt for fremtiden og har forsikret dem at vi – som en del av vår tro – kommer til å hjelpe dem med å fortsette deres fotballkarrierer. V har et ansvar til å ta vare på disse spillerne så godt vi kan og tilrettelegge for videre ferd, avsluttet sjefen.