Mee: – Fornøyd med Boro-oppvisning

Ben Mee pressekonferanseBurnley gikk på sin andre smell på eget gress i forrige runde, men resultatet gjenspeilet ikke kampbildet som bar preg av et fullstendig dominerende Clarets-lag som på en vanlig dag hadde vunnet kampen med stygge sifre. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

27 skuddforsøk, 71% ballbesittelse, tre ikke idømte straffer for og 1-0-tap var resultatet på lørdag. Middlesboro kan takke dommeren og keeper Dimi Konstantopoulos for det, sistnenvte hadde antageligvis sin livs kamp på Turf Moor med flere klasseredninger. The Clarets spilte meget bra, som får 24-årige Mee til å ikke være alt for nedfor på grunn av resultatet. Jacob Butterfields mål i det 51.minutt var det som skilte lagene på måltavlen og nå er det lokalderby i Blackpool som venter, før det blir nok et lokalderby mot Wigan på Turf Moor.

Resultatet var skuffende, men prestasjonen var veldig bra. Vi viste hva vi kan gjøre og vi blir ikke skuffet av den grunn, det var en av de dagene som det kalles der vi gjore alt rett bortsett fra å sette ballen i mål. Dessverre for oss så hadde keeperen deres hadde en god kamp, men vi spilte på ingen måte dårlig – et par av guttene hadde virkelig gode sjanser og det var en av de dagene, så vi kommer ikke til å være for skuffet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Målet brøt med alt og det var en av de tingne vi kunne ha gjort annerledets, men igjen så kommer vi ikke til å deppe. Vi er fortsatt i en fantasisk posisjon og ser fram til neste kampen. Klarer vi å prester på samme måte mot Blackpool så kommer de til å bli smadret, de kjemper for harde livet og det blir et lokalderby så det blir en tøff kamp som vi håper vil gå vår vei.

Jeg er fornøyd med egne prestasjoner gjennom mesterparten av sesongen. Det har vært en god lærekurve for meg og det har det nok for de andre også. Vi har prestert bra og vil fortsette med det til sesongen ender, avsluttet Ben Mee.