Flood: – Howe har full støtte

Klubbens operative direktør, Brendan Flood forteller til lokalavisen Lancashire Telegraph at manager Eddie Howe har full støtte blant styret i det han står overfor oppgaven med å gjenoppbygge Burnley FC til et lag verdig opprykk. 

The Clarets-sjefen har «mistet» 11 spillere siden slutten av forrige sesong, har kun forsterket med fem og venter fortsatt på klarsignalet fra West Ham om deres angrepsspiller, Zavon Hines. Flood er en av dem som føler at Howe har det som trengs for å bygge opp et lag som er i tråd med hans ambisjoner og føler at 33-åringen har blitt gitt frie tøyler til å forme laget slik han selv ønsker det.

Jeg føler dette er vende punktet for oss, forteller Flood. Vi hadde Coyle-æraen og når har vi Howe-æraen. I mellomtiden har vi hatt mange spillere som har vært fastlåst i kontrakter og vi har vært lojale til disse spillerne, men vi prøver å implementere mye nytt av positiv forandring akkurat nå.

– Fansen må være tålmodige og se hva vi prøver å oppnå. 

Vi må jobbe litt annerledes fordi vi er Burnley, ikke Manchester City eller Manchester United og mye av det som har blitt gjort, har vært å ansette gode folk og forhåpentligvis skape en vinner-innstilling innad i laget og fra innsiden av klubben er vi veldig positive med det vi gjør.

Eddie har høye standard, han jobber veldig hardt og jeg føler han graver og undersøker nøye de menneskene han ønsker, han er ikke innstilt på å gå med på et lag som ikke er i tråd med hans ambisjoner. Det kommer alltid til å gi deg en mulighet hvis du er sulten nok, ambisiøs nok og jobber veldig hardt, avsluttet Flood.