Zavon Hines signerer for Burnley lilla- og lyseblå drakt

Foto: BurnleyFC.com

West Hams angriper Zavon Hines er Burnleys andre forsterkning denne uken etter at unge Danny Ings ble offentliggjort som Clarets-spiller på mandag. Spissen, som også kan spille på kanten ankommer the Clarets etter noen dager med spekulasjon.

The Clarets ventet tålmodig på resultatene av Hines’ kne-scanning før avtalen ble sluttført – en avtale som anslås å være verdt £250.000 og 22-åringen er dermed Eddie Howes sjette forsterkning denne sommeren.

Jeg trenger en frisk start og ser fram til å spille for Burnley. Nå gjelder det kun om å spille fotball. Burnley virker som en bra klubb å være, så det var ikke vanskelig å velge, jeg er ikke en person som snakker mye og foretrekker å gjøre det på banen, men jeg føler at jeg kan utrette mye i Championship for Burnley, sa hovedpersonen kort.

Foto: BurnleyFC.com

Jamaica-fødte Hines mistet mesteparten av 2008/09-sesongen grunnet en kneskade, følgelig med operasjon og det var denne skaden Burnley-ledelsen ønsket å forsikre seg at ikke kom til å slå tilbake. Angriperen kom seg tilbake og fikk 15 kamper for the Hammers forrige sesong, seks fra start – hvorav fire var i Premier League.

Det gikk noen rykter som sa at manager Howe ønsket å hente Hines på lån mot slutten av forrige sesong, men the Hammers svarte visstnok med at de ønsket å ha spilleren i sluttfasen av deres nedrykkssesong. West Ham rykket ned, ansatte Big Sam som tilbød 22-åringen en kontrakt – men hovedpersonen valgte å takke nei til forslaget og kan dermed var det fritt fram for interesserte klubber å snuse på Hines som hadde et år igjen av kontrakten.