Fornøyd etter Watford-kampen

Sean Dyche pressekonferanseSjefen var full av lovord etter at hans lilla- og lyseblå hær kjempet seg til et velfortjent poeng mot sin tidligere klubb Watford. Fire mål i første og to i annen, der Sam Vokes sørget for å ødelegge for the Hornets to minutter på overtid var crème de la crème og slikt fortjener skryt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Innbytteren ble satt utpå med litt over ti minutter igjen og spissen tok muligheten atter en gang ved å gjøre det beste ut av det og score et mål mot Gianfranco Zolas Watford. Sjefen følte det var et fortjent poeng og frydet seg nok over at hans tidligere arbeidsgiver ikke klarte å befeste andre plassen på tabellen.

Generelt mener jeg vi fortjente det i en helt sprø kamp, sa sjefen. Ser man på laget Watford har så kan de score mål, men vi føler at vi også har det i oss. I første omgang spilte vi med frihet og formål og jeg følte at vi kunne score hver gang vi var i boksen, det var et par tabber i forsvaret, men vi har unge menn her som lærer hele tiden.

–  Vi måtte også ta hånd om Michael Duff som fikk strekk i leggen rett før kampen og Kevin Long måtte steppe inn og påta seg byrden. Jeg er riktignok tilfreds, i første omgang tok vi kampen til dem og i annen omgang ble vi litt frustrerte. Vi ga fra oss ballen for ofte og det kan man ikke gjøre på et sted som dette med de spillerne de har.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi bygger en mentalitet og den mentaliteten som var, var fantastisk, guttene holdt det gående og fikk lønn for strevet til slutt med en utmerket avslutning av Sam.

– Vi ga det alt med tre midtstoppere og fikk dem på bakbena – jeg har alltid hatt troen på en sjanse til og Sam utnyttet det til det fulle. 

– Det viktigste er måten vi spilte på, jeg nøt det. Vi vet at vi kan spille bedre, men det er en fornemmelse av det i gruppen som vi viste og vi kommer til å fortsette til vi får belønningen vår.

– Vi holdt det gående og bygger på noe. Slikt tar tid, men det er gode tegn i mentaliteten vi leter etter, avsluttet sjefen.